Termékek

Öntvény tűztér
Öntvény tűztér

Összesen: 61 darab termék

Pantherm öntvény tűztereink öntöttvasból készülnek. Légfűtéses kandallók révén a közvetlen légteret fűtik. Öntöttvas kandallóbetéteinkre típustól függően 5, 7 év garanciát biztosítunk. Kérjen ajánlatot itt!

A PanTherm tűzterek a Technical saját fejlesztésű, a legmagasabb TÜV minősítéssel ellátott, robosztus öntöttvas – öntvény kandallóbetétei. Ezen kandalló tűzterek 5 féle alap méretben rendelhetők és több száz féle módon variálhatók. Lehetnek jobb vagy bal oldal üveggel ellátottak, akár 2 ajtósak vagy körben üvegesek. A tűztér betét alap felszereltsége a biztonsági pillangószelep mely rendkívül fontos, hogy zárt állapotban ne engedje az ajtó nyitását. Ezt a magyar szabvány is megköveteli!

PanTherm öntvény betétek a hamufiókjukon keresztül látják el a tüzet oxigénnel és az üveg öblítő levegőjüket is az élettérből kapják, természetesen ezek a betétek is rendelhetők külső levegő csatlakozóval. Újdoságként rendelhetőek már a zárt opcióval szereltek melyek teljesen zártak az élettér felöl. Lehetőség van az öntvény tűzterek esetében is Nero üvegezésre (a nagyobb üvegfelület fekete szegéllyel komolyabb és modernebb megjelenést biztosít).

A 62-es , 68, 71 és a 80-as betétek, a Pantherm 69 és 75 CG tűzterek és a Pantherm Prizma és Panorama betétek rendelhetők Eco vagy akár Eco Plus opcióval is.

Zárt kivitel rendelhető a 62, 68, 71 és a  80-as tűzterek egy ajtós változataihoz oldalüveg nélkül valamint a Pantherm 69 és 75CG tűzterekhez . Fontos hogy, ezek a tűzterek alap kivitelben már konvekciós burkolatúak és Eco Plus rendszerrel szereltek .

 

Tovább a termékekre

Evolúciós tűztér
Evolúciós tűztér

Összesen: 15 darab termék

Az PanTech EVO betétek alapvetően külső levegő csatlakozóval rendelkeznek, hermetikusan zártak az élettér felé. A tűztér modern, minimalista stílusú megjelenését a Nero üvegezés adja mely fokozza a tűz látványát. Kérjen ajánlatot itt!

A PanTech EVO tűzterek a Technical saját fejlesztésű evolúciós kandallóbetétei, melyek levegőellátó rendszere képes akár 10 órás égési időt biztosítani a tűztérnek. A tűzterek hatásfoka meghaladja a 80%-ot és az elérhető legmagasabb TÜV minősítéssel rendelkeznek.

Alapvetően külsőlevegő ellátásúak másodlagos és harmadlagos levegőellátással, levegő előmelegítő rendszerrel. Falvastagságuk 4-5mm, samott-vermikulit béléssel vannak kialakítva. Porleválasztó lángterelő rendszerrel, füstcsappantyúval ami zárt állapotban nem engedi az ajtó nyitását. A Pantech folytonégő tűztér már a jövő elvárásainak megfelelő technológiával készült. Kiváló választás  modern kandallók kialakításához.

Tovább a termékekre

Vízteres tűztér
Vízteres tűztér

Összesen: 17 darab termék

Panaqua vízteres, vízköpenyes tűztér a modern kor elvárásainak megfelelő kandallóbetét. Fűtési rendszerre kapcsolható, így több helyiség is fűthető vele. Kérjen ajánlatot itt!

A PanAqua vízteres-vízköpenyes tűzterek a Technical saját fejlesztésű és gyártású, az elérhető legmagasabb TÜV minősítéssel ellátott központi fűtésre köthető, vízteres kandalló betétei. Hatásfokuk meghaladja a 80%-ot mely kiemelkedő a vízköpenyes betétek között.
A 12 kw-os-tól egészen a 40kw-os teljesítményig rendelhetőek a Technical központi fűtésre köthető kandallóbetétek. A tűzterek a PanAqua Mini kandallóbetét kivételével zárt rendszerre köthetők. A betétek hűtőkörrel, úgynevezett csőkígyóval vannak ellátva.

Vízteres tűztereink maximális üvegfelületekkel, esztétikus, a modern kandallókhoz illő kialakítással, a tűztérhez simuló kezelőszervekkel rendelkeznek.

Tovább a termékekre

Elektromos tűztér
Elektromos tűztér

Összesen: 6 darab termék

Elektromos kandallóbetéteink kandalló burkolatba építhetőek, így tetszőleges küllemű modern, rusztikus, vagy klasszikus burkolatú elektromos kandallója lehet.

Az elektromos kandalló kiváló megoldás, ha lakása nem rendelkezik megfelelő kéménnyel, illetve kiegészítő tüzeléstechnikai megoldást keres. Mivel árammal működnek, elhelyezésüket nem befolyásolja a kémény közelsége sem. Normál hálózati dugaszoló aljzattal rendelkeznek. A dugaszoló ajzat vezetéke kb 1 méter hosszú.

Az elektromos tűztér otthonosabbá teheti környezetét: környezetbarát, füstmentes, de valódi fatüzelésű kandalló hangulatot varázsol! Kérjen ajánlatot itt!

Tovább a termékekre

Burkolatok
Burkolatok

Összesen: 0 darab termék

Kandallóburkolatok

Kandallóburkolataink többféle stílusban, minőségi anyagokból készülnek. Legyen az rusztikus, klasszikus, vagy modern kandalló, nálunk biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt.
Kandallóburkolataink egyedileg készülnek az Ön által megálmodott kandallóhoz és egyéb kéréseihez illeszkedve. A helyszíni kandalló építési munkálatok csak egy napot vesznek igénybe. Többféle megoldással, hagyományos és modern kandalló burkolat választékkal, 3D kandalló tervezéssel állunk rendelkezésére!
Cégünk természetes anyagokból dolgozik (mészkő, márvány, gránit), ezen anyagok széles választékát megtekintheti bemutatótermünkben. Kérjen ajánlatot itt!

 

Tovább a termékekre

Kiegészítők
Kiegészítők

Összesen: 0 darab termék

Kandalló tartozékok, kiegészítők

Rusztikus, modern, vagy kovácsoltvas kivitelezés

Kandalló kiegészítőink közt kályhákhoz és kandallókhoz találhat hasznos tartozékokat akár a kandalló tisztításáról, szellőzéséről, hatásfoknöveléséről, vagy a tűzifa tárolásáról és hordásáról legyen is szó. Válogasson kandalló tartozékokat (szellőzőrácsokat, tisztító készleteket, hődobokat, fahordó kosarakat) az alábbiakban a különféle stílusok, méretezések, árak és színek közül.

Tovább a termékekre

Vissza az előző oldalra

Ajánlatkérés