Kandalló, kandalló tervezés, kandalló építés, kandalló tűztér, kandalló burkolat, kandalló kiegészítők, kémény, hődob Budapesten és Magyarországon - Technical Tüzeléstechnika KFT.

Kandalló

Kandallóburkolatok

Kandallóburkolataink többféle stílusban, minőségi anyagokból készülnek. Legyen az rusztikus, klasszikus, vagy modern kandalló, nálunk biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt.
Kandallóburkolataink egyedileg készülnek az Ön által megálmodott kandallóhoz és egyéb kéréseihez illeszkedve. A helyszíni kandalló építési munkálatok csak egy napot vesznek igénybe. Többféle megoldással, hagyományos és modern kandalló burkolat választékkal, 3D kandalló tervezéssel állunk rendelkezésére!
Cégünk természetes anyagokból dolgozik (mészkő, márvány, gránit), ezen anyagok széles választékát megtekintheti bemutatótermünkben. Kérjen ajánlatot itt!

 

Modern kandalló
Modern kandalló

Összesen: 14 darab termék

A modern kandallók letisztult, egyszerű vonalvezetésűek, melyek tökéletesen illenek a modern, minimalista lakásokba. Jellemzőek a letisztult színek, sok esetben a kontrasztok kiemelése. Modern kandallóburkolataink a hagyományos értékek és a modern minőség ötvözéséből jöttek létre.

A modern kandallóburkolatoknál előnybe kerülnek a geometriai formák és a sima vonalvezetés. Ezen stílusú kandallóburkolatnál a tűz színe és szépsége még jobban kiemelődik.
 

Tovább a termékekre

Rusztikus kandalló
Rusztikus kandalló

Összesen: 17 darab termék

Rusztikus kandallóburkolatainkat a természetes elegancia kedvelőinek ajánljuk.
A rusztikus kandalló jellemzői a természetes anyagok, amelyek sokszor meleg színeikkel teszik otthonosabbá a teret. Anyagában jellemzőek a természetes kő és fa elemek. Amennyiben a kandalló faperemmel rendelkezik, ez készülhet éger-, tölgy- vagy fenyőfából. Felületük durvább megmunkálású. A stílushoz illeszkedően antik díszekkel egészíthetjük ki az összehatást.

Rusztikus kandallóburkolataink egyedileg készülnek az Ön elképzeléseihez illeszkedve.

Tovább a termékekre

Klasszikus kandalló
Klasszikus kandalló

Összesen: 19 darab termék

Az eleganciát és méltóságot sugárzó klasszikus kandallók kedvelői nálunk sokféle kandalló burkolat közül választhatnak.
A klasszikus kandalló burkolatok impozáns, igényes kialakításúak általában arányosságra és szimmetriára törekvő megjelenéssel. A felső párkány dekorációk elhelyezésére kiváló lehet, valamint a kandalló feletti sima falfelületre képeket, festményt, vagy tükröt is helyezhetünk.

Tovább a termékekre

Vissza az előző oldalra

Ajánlatkérés