Kandalló, kandalló tervezés, kandalló építés, kandalló tűztér, kandalló burkolat, kandalló kiegészítők, kémény, hődob Budapesten és Magyarországon - Technical Tüzeléstechnika KFT.

Kiegészítők

Kandalló tartozékok, kiegészítők

Rusztikus, modern, vagy kovácsoltvas kivitelezés

Kandalló kiegészítőink közt kályhákhoz és kandallókhoz találhat hasznos tartozékokat akár a kandalló tisztításáról, szellőzéséről, hatásfoknöveléséről, vagy a tűzifa tárolásáról és hordásáról legyen is szó. Válogasson kandalló tartozékokat (szellőzőrácsokat, tisztító készleteket, hődobokat, fahordó kosarakat) az alábbiakban a különféle stílusok, méretezések, árak és színek közül.

Hődobok
Hődobok

Összesen: 5 darab termék

A füstcső hődob a kandallók kiegészítő eleme. Szerepe a fűtés hatásfokának növelése. A hődob kandallóra csatlakoztatásával növelhetjük a hőleadó felületet és alacsonyabb hőmérsékletű füstgáz áramlását tesszük lehetővé a kéményben.

A kandalló hődob segíti a konvekciós légáramlás növekedését és a nagyobb teljesítmény elérését. Kérjen ajánlatot itt!

Tovább a termékekre

Kandalló szellőzőrácsok
Kandalló szellőzőrácsok

Összesen: 35 darab termék

A kandalló szellőzőrácsok lehetővé teszik a forró levegő áramlását. A zsalus szellőzőrácsok még a levegő irányításában is segítséget nyújtanak. A letisztultabb szellőzőrácsok közt acél, antracit, arany, króm, vörösréz, vagy fehér színek közül választhat többféle méretben. Stílusában rusztikus és kovácsoltvas, valamint díszes és a megszokottól eltérő formájú szellőzőrácsokkal is állunk rendelkezésére!

Tovább a termékekre

Szigetelő anyag
Szigetelő anyag

Összesen: 2 darab termék

Kacium-szilikát szigetelő anyag kiváló minőségben.

 

 

Tovább a termékekre

Gyújtós
Gyújtós

Összesen: 0 darab termék

Gyújtós amivel élvezni fogja a tűzrakást.

Nem kell gyújtós fát hasogatni, papír darabokkal küszködni a bizonytalan sikert várva.

Ebből a gyújtósból már 1 db garantáltan meggyújtja a tűzifát, csak meg kell gyújtani a két kanócót, berakni a tűzifák közé. Fokozatosan emelkedő láng mellett gyújt így sokkal könnyebben feloldja a hideg kéményekre jellemző légdugót. Kapható 4 és 16 darabos kiszerelésben.

A terméket fogyatékkal élők készítik.

A 4 db-os 700Ft, 16db-os 2700 Forintos áron kapható

 Gyújtós

 

Tovább a termékekre

Vissza az előző oldalra

Ajánlatkérés