Kiegészítők

Kandalló tartozékok, kiegészítők

Rusztikus, modern, vagy kovácsoltvas kivitelezés

Kandalló kiegészítőink közt kályhákhoz és kandallókhoz találhat hasznos tartozékokat akár a kandalló tisztításáról, szellőzéséről, hatásfoknöveléséről, vagy a tűzifa tárolásáról és hordásáról legyen is szó. Válogasson kandalló tartozékokat (szellőzőrácsokat, tisztító készleteket, hődobokat, fahordó kosarakat) az alábbiakban a különféle stílusok, méretezések, árak és színek közül.

Hődobok
Hődobok

Összesen: 5 darab termék

A füstcső hődob a kandallók kiegészítő eleme. Szerepe a fűtés hatásfokának növelése. A hődob kandallóra csatlakoztatásával növelhetjük a hőleadó felületet és alacsonyabb hőmérsékletű füstgáz áramlását tesszük lehetővé a kéményben.

A kandalló hődob segíti a konvekciós légáramlás növekedését és a nagyobb teljesítmény elérését. Kérjen ajánlatot itt!

Tovább a termékekre

Kandalló szellőzőrácsok
Kandalló szellőzőrácsok

Összesen: 35 darab termék

A kandalló szellőzőrácsok lehetővé teszik a forró levegő áramlását. A zsalus szellőzőrácsok még a levegő irányításában is segítséget nyújtanak. A letisztultabb szellőzőrácsok közt acél, antracit, arany, króm, vörösréz, vagy fehér színek közül választhat többféle méretben. Stílusában rusztikus és kovácsoltvas, valamint díszes és a megszokottól eltérő formájú szellőzőrácsokkal is állunk rendelkezésére!

Tovább a termékekre

Fahordó kosár, fatartó
Fahordó kosár, fatartó

Összesen: 5 darab termék

Fás kosarak a kandallóhoz szükséges tűzifa tároláshoz és fahordáshoz.

Praktikus és elegáns fahordó kosarak többféle stílusban kaphatóak: réz színű, modern, díszes, vagy fonott kandalló kosár kivitelben.

Tovább a termékekre

Kandalló szettek
Kandalló szettek

Összesen: 19 darab termék

Többrészes kandalló szettek a kandalló tisztításához. A 4 részes kandalló tisztító készletek általában piszkavasat, seprűt, lapátot és fogót tartalmaznak.

Nézze át választékunkat különböző színű, formájú (pl.: gyönyörűen kidolgozott páncélos katona), modern, rusztikus és kovácsoltvas kandalló szettekből!

Tovább a termékekre

Szigetelő anyag
Szigetelő anyag

Összesen: 2 darab termék

Kacium-szilikát szigetelő anyag kiváló minőségben.

 

 

Tovább a termékekre

Vissza az előző oldalra

Ajánlatkérés